Gravid 23+4 en halv en kvart 22 enogtredivie femten

Kære Lost Sock dagbog.

I dag er jeg gravid det der hedder 23+4. Jeg synes det er et mærkeligt nummer system. Fosteret er så og så gammelt, men du er gravid så og så meget, og når du er gravid i uge 23+4, så er du i 24. uge?

Ahvaffornoget? Jamen bare I selv kan finde ud af det. Og når så nogen spørger "hvilken måned er du i?", så får jeg mest lyst til at svare "februar", men det er fordi jeg skal tælle de der 23 (som i virkeligheden er 24) om til hvor mange måneder jeg egentlig er henne. 

MEGET mærkeligt firma, vil jeg bare sige!

Der sker meget på bloggen lige nu. Jeg er i gang med  at færddiggøre mit blogindlæg om Zoologisk have, og min skønne praktikant Camilla, som i øvrigt også er gravid, er i gang med at hjælpe mig med at kontakte alle jer fantastiske mennesker, der har meldt sig til at være cases på min blog. Jeg søger stadig alternative familieformer og mænd/kvinder der ønsker at dele deres historier, som kan inspirere andre til at gå nye veje (eller acceptere den vej de står på lidt mere). Send en mail på info@annedeppe.com hvis du er interesseret i at deltage.

Helbredsupdate

Når man er gravid er man jo mere en tilstand, end man er et menneske, så her kommer dagens gravid-vejrudsigt: Kvalme med udsigt til opkast, ingen til moderat appetit og masser af vind på programmet i dag - så det skal nok blive sjovt. 

Jeg er lidt træt i disse dage, men det hænger sammen med at jeg arbejder rigtig meget og ikke får hvilket mig midt på dagen. Det skal jeg blive lidt bedre til. 

Kan du have en fantastisk dejlig dag, og må jeg lige have lov at sige NØJ HVOR ER DET lækkert at I er så mange der kommenterer på blog indlæggene, det gør mig vildt glad, og det er så fedt at læse jeres kommentarer. Kæmpe ros til jer!

 

Mange kærlige hilsner

Anne