Et vigtigt budskab til alle kvinder

Et vigtigt budskab til alle kvinder

Jeg sidder og arbejder med min veninde Zennie i dag. Zennie har Kropsinstituttet sammen med sin mand Martin. Hvis du på nogen måde er interesseret i sundhed på den fede måde, så tjek dem ud på facebook her.   

Zennie viste mig en film, som jeg straks måtte poste på bloggen til dig. Den her skal alle kvinder se, og jeg vil se den et par gange mere, og repetere budskabet fra den begynder at løbe med rundt i mine årer.

I virkeligheden er jeg megatræt af at høre om ligestilling, fordi mange har fået ligestilling galt i halsen, og tror at det betyder at vi skal være ens, mænd og kvinder og ladyboys. Det skal vi ikke. Men vi skal behandles ligeværdigt uanset hvor mange bryster vi har og hvad der sidder gemt mellem benene på os.

Mange steder i verden bliver kvinder ikke behandlet lige-værdigt, og mange steder her i den vestlige verden kæmper mange kvinder stadig med bare at have ret til at bestemme over deres egen krop. Jeg er jo selv et godt eksempel. Siden jeg var 6 år gammel havde andre end jeg selv råderet over min krop. Først da jeg var 27 år gammel fik jeg gjort op med min identitet som overgrebsoffer og voldtægtsoffer - hvilket er et vigtigt emne jeg i dag holder foredrag om i hele landet, netop fordi der er så mange flere kvinder derude der har oplevet overgreb af den ene og den anden art, og det er simpelthen bare ikke i orden.

Nå, det var slet ikke det jeg ville skrive om. Jeg har ikke fortalt min egen historie her på bloggen (den fra fortiden), fordi jeg egenltig ikke synes den var relevant på denne platform. Hvis du vil læse mere om den så hop om på "om Anne" inde på annedeppe.com - og du er altid velkommen til at spørge ind til den. Nu blev det sådan. I hvert fald synes jeg du skal se og du skal dele videoen, for budskabet er stadig vigtigt og stadig aktuelt!

Hav en fantastisk dejlig mandag!

 

Mange kærlige hilsner

 

Anne