Deppe and the lost sock i Go'morgen Danmark

Deppe and the lost sock i Go'morgen Danmark

I dag gæstede jeg TV2 og Go' morgen Danmark, sammen med sognepræst Katrine Blinkenberg, som skrev et debatoplæg i Politiken om hvorfor forældre har så travlt med at kende kønnet på deres ufødte børn (Katrines indlæg i politiken her )

Jeg valgte selv at betale 400 jyske dollars (kroner) for at få foretaget en kønsscanning på en privat klinik i København (Lille Kbher scanningsklinikken - superfint sted). Du kan læse mit blogindlæg om min beslutning her, og læse andres kommentarer til hvorfor de valgte at kende barnets køn, og hvorfor nogle valgte ikke at kende barnets køn. 

Det var en sjov oplevelse at være i Go' morgen Danmark. Det var første gang jeg var derinde, og man møder virkelig sjove og meget forskellige mennesker. Anders Lund Madsen, og Peter Lund madsen var inde og fortælle om lydterapi, og de to er bare virkelig sjove sammen. Så blev der kogt muslinger i studiet, og jeg var lykkelig for at min invaliderende kvalme havde fortaget sig, og til sidst kom mongol-katten, som du an finde på facebook her. Verdens mest charmerende kat.

En af de ting jeg virkelig glædede mig over ved dagens interview, var at der ikke var nogen skarpvinkling, og at der var plads til begge synspunkter. Jeg kunne fuldt ud sætte mig ind i Katrines situation og holdning, men også omvendt. Jeg synes ofte nyhederne (ikke kun TV2, men de fleste medier) kører historier helt ud af proportioner og klasker en sensations-overskrift henover for at få kliks eller views. Men det ødelægger altså lidt det ærlige billede. Indsaget i dag kunne sagtens have blevet en grim affære og man kunne sagtens vinkle historien meget skarpere, men vi repræsenterede jo bare to forskellige synspunkter, og det fine var at der var plads til begge dele uden at der skulle konkluderes eller "vælges en vinder" - jeg er fan, det gad jeg virkelig godt se noget mere af.

Nå, men jeg har været så uartig at jeg har været inde og finde klippet fra min optræden i dag. Hvis TV2 ikke vil have det liggende, så fjerner jeg det med det samme. Men det håber jeg de vil :)

Nyd klippet, nyd din weekend!

Kærlig hilsen

Anne