Lækkert graviditetstøj: Inspiration og stilikon Rachel Zoe

Lækkert graviditetstøj: Inspiration og stilikon Rachel Zoe

Da min mave begyndte at vokse gik jeg straks i panik, for jeg havde NUL inspiration når det kom til graviditetstøj. Jeg ønsker stadig at se lækker og tjekket ud i tøjet, og selvom H&M laver lækre ting, så scorer tøjet altså bare ikke særlig højt på mit lækkerheds-barometer. Og det er trist kun at kunne vælge imellem 4 kjoler og 6 bluser, som så til gengæld er masseproduceret. Det er ikke lige mig.

Meget af mit tøj kan jeg jo stadig bruge selv maven vokser. Men jeg savner stadig inspiration, jeg vil jo gerne udnytte fuldt ud at jeg kan gå og være en helt ny slags lækker med en struttende smuk rund mave. Så her er min første inspiration: Stylist og forretningskvinde Rachel Zoe.

Jeg faldt over Rachels navn for mange år siden da hun stylede Nicole Richie, og var meget i medierne i den forbindelse. Selvom Rachel prædiker tyndhed i en virkelig ekstrem grad, så har hun selv en rigtig lækker stil og er god til at pifte klassiske snit op med bling bling og en knaldrød læbestift. Her er lidt outfit-inspiration fra mig (og Rachel) til dig:

 

Kopier stlen på budget:

Køb et par gamacher (79.95) eller gravid-jeans (249,-) i H&M

Gå i Bahne eller Magasin og find en jersey-bluse i noget lækkert bomuld (a la Rachels på billedet) - eller en luksus genbrug som f.eks Magnolia på Købmagergade (elsker det sted). Brug lidt ekstra kroner på blusen, det gør virkelig noget ved din hverdagsfølelse når du din krop er pakket ind i lækre materialer.

Find en tynd cardigan fra Vila eller lign.

Hat og briller finder du også i H&M - det er trend-varer, de er garanteret ikke på mode (hvis man går op i den slags) om et år, så lad være med at kaste mange penge efter dem. Brug i stedet pengene på god kvalitet i dine basisvarer, de skal holde til mere.

Find skoene i en Deichmann Sko eller i en luksus-genbrug

og vupti, du er kørende a la Rachel!

 

Det er jo i princippet kun maven der vokser, så du kan sagtens bruge dine blazere og cardigans selvom du bliver smuk og rund.

Alt hvad du har i dit klædeskab der er stort (tunikaer, oversized skjorter, strik osv) kan jo også stadig bruges. Sæt ekstra fokus på maven ved at bruge store halskæder i evt træ. Der er noget lækkert over at sætte naturmaterialer sammen med en gravid mave. Træ, hør, bomuld osv.

Hvem er du inspireret af når det kommer til mode og graviditet?