Lækkert graviditetstøj til karrieremor

Lækkert graviditetstøj til karrieremor

Jeg har kigget alverdens steder efter graviditetstøj der passer til forretningsmøder og sceneperformance i businessverdenen. Jeg synes faktisk der er et bredt udvalg, men samtidig er jeg jyde og nærig, og eftersom jeg kun skal bruge tøjet i en begrænset periode, er der grænser for hvor meget jeg vil betale for at se tjekket ud med min voksende mave.Derfor blev jeg virkelig jyde-lykkelig, da jeg kom i tanke om at asos.com laver lækkert graviditetstøj til H&M priser. Her er nogle af de kjoler jeg har købt til arbejde.Kjole 1 finder du på asos.com lige herKjole 2 finder du på asos.com herOg den 3. kjole finder du herHvilke shops kan du anbefale hvis man nu gerne vil være fab på budget? Del din shoppeoplevelse i kommentarfeltet herunder