Anbefaling: Take-away, så tæt på hjemmelavet (lækker!) mad som muligt

public.jpeg
Skærmbillede 2019-09-01 kl. 21.07.35.png

Der er tre ting der får mig til at genbestille hos take-out steder. Det ene er om de har dessert på menukortet (GOD dessert, og JA det er prioritet nummer et), det andet er om de overholder leveringstiden, og på en delt andenplads ligger om maden er lækker og velsmagende. Man spiser også med øjnene. Derfor er det mig virkelig en fornøjelse at beskrive min test af take-out konceptet Homemate.dk. Nu skal du høre hvorfor!

Hjemme hos os arbejder vi for det meste med madplaner. Jeg laver madplanerne hver søndag, handler ind og så ved jeg hvad vi skal spise hver aften. Men helt ærligt, 2019 har ikke ligefrem været madplanernes år, i hvert fald ikke for mit vedkommende. Der har simpelthen været så mange ting der er dumpet ned i vores liv, så derfor har madvanerne været lidt som vinden blæser, og der har været en del take-out på menuen.

Den sidste måned har så stået i flytningens tegn, og om præcis 5 dage rykker vi ind i vores nye fantastiske hjem. Så den sidste måned har været kaotisk, og for at det ikke skal være løgn har den sidste uge stået på 39,3 i feber (for mit vedkommende, hej vilde feberdrømme), og virkelig man-flu. Jeg kan simpelthen ikke takke guderne eller Allan nok for at have introduceret homemate.dk i vores liv, for mit overskud har været under nulpunktet.

Nu skal det ikke lyde som om at homemate kun er fantastisk hvis man er i underskudsvognen, jeg har nemlig testet det i flere uger, også uger hvor jeg har haft optur. Men de ER altså fantastiske, og det er de i bund og grund fordi det er take-out som gør at du bevarer din selvrespekt som mor. I hvert fald min indslæt selv stolt mor-smiley. Homemate fungerer på den måde at du går ind på deres hjemmeside, så vælger du (hvis du ligner mig i hvert fald) først hvilken dessert du gerne vil have (og ja der er flere at vælge i mellem), og bagefter vælger du hvad familien skal have og spise. Der er både retter med og uden kød, der er lækre sunde salater, mad børn har lyst til at spise og nåja desserter.

public.jpeg

Når du har valgt din mad, så bestiller du, vælger om du vil afhente eller have maden leveret, og så skal du bare hjem, tage låget af, GØRE INTET udover at stille bakken ind i ovnen, og 15-20 minutter er der næsten hjemmelavet lækker med til rimelige priser! Seriøst, det her koncept redder enhver travl business-mama der lige er lidt underdrejet ELLER som lige sætter kvalitetstid med unger højere end madlavning den ene dag. Og jeg ved godt at de to ting sagtens kan forenes, især hvis man har nogle andre børn end mine. Hvis mine skal med i køkkenet pt, så bliver der i hvert fald ikke serveret mad den dag.

public.jpeg

Helt ærligt, ALT hvad der gør solomombossliv og travle familieliv lettere, men gerne på en sundere og velsmagende måde, det gider jeg virkelig godt reklamere for, og nu har jeg testet det, og det smager godt. Og ja, man kan godt spise deres brownie selv, selvom man kun er en person, og ens børn kom til at blive puttet inden man opdagede at man også havde bestilt brownie. Har jeg hørt …

Kender du konceptet? Har du prøvet det? Hvad er dine erfaringer?

Vil du gerne læse mere? Så kommer der en dybere anmeldelse på momstertest, hvor andre mammas også har testet dette geniale koncept.