Status på flytning og puttehelvede

public.jpeg

Årh hvor gad jeg godt skrive en masse mere end jeg gør lige pt, men der er simpelthen så meget jeg skal nå i de her uger, og vi hoster på 4. Uge allesammen og jeg skal aflevere gammel lejlighed på lørdag og og og. Men jeg vil gerne lige sige hej, for der er også mange ting der går godt.

En af de ting jeg elsker ved vores nye hjem, det er at der er rum og masser af plads. Det inviterer til bevægelse og nydelse og vi bruger en masse tid på gulvet, både med leg og spisning og dans og kravle og cykle (Ems har en cykel i lejligheden lige pt).

Og så er der ro! Jeg har ikke hørt et pip fra de andre lejligheder, og jeg ved at mindst to af dem er hjemme. Åh hvor er det rart at man ikke SKAL følge med i hele ens nabos liv, ha ha!

public.jpeg

i går kastede jeg håndklædet i ringen, lagde min lange og presserende to-do liste på hylden et øjeblik, og sørgede for at tanke mig selv op. Jeg kunne simpelthen ikke starte endnu en uge på tomme batterier. Så jeg tog et laaaangt mor-bad (ca 4 minutter når det er solomombossminutter), scrubbede min trætte krop, lavede dejlig varm ceremonial cacao, hørte stille afrikansk musik. Det var simpelthen så tiltrængt. Og så lagde jeg mig ind til mine dejlige røvbananer, fordi jeg ærlig talt var lidt af en lortemor i går, og så sov vi allesammen tæt sammen. Minut en time eller to i nat hvor vi var ved at hoste vores lunger ud.

public.jpeg

i dag er min energi bare helt anderledes. Jeg har lavet madplaner for ugen, jeg har bagt antiinflammatoriske valnøddeboller (opskrift her), jeg har lavet dahl med hjemmegroet chili i (hvor sejt er det lige?) og jeg overvejede at tage Selinna med i ladcyklen ud og hente Ems, men mine lunger kan knap nok klare trappen til anden sal, så jeg må hellere vente et par dage.

Men alt i alt går det godt. Vi er lige pt i en periode hvor ingen af mine piger har lyst til at sove, og det resulterer i at jeg starter putningen som en blid hønemor og slutter den som en T-Rex der er klar til at kæmpe for overlevelse. Og det er bare ikke fedt. For nogen. Så jeg er gået i kreativmode for at finde ud af hvad dælen vi kan gøre bedre, og jeg er ude i noget med dæmpet lys, en lille ceremoni, meditation og kærlige tryk og massage, sådan så det bliver noget virkelig rart som vi alle glæder os til.

public.jpeg

Inden du smider om dig med gode råd, så vil jeg godt lige indskyde at vi naturligvis er i en ekstraordinær anderledes situation. Vi bor i et nyt hjem, alt er spændende, vi har ingen rutiner haft et par uger og vi skal alle lige lande. Det er en fuldstændig naturlig reaktion på vores livssituation lige nu, OG derfor må man stadig gerne lige synes det er træls et øjeblik. Men det her er også en mulighed for at starte nye dejlige aftenritualer og det går vi i gang med nu!